Kokemuksemme mukaan digiopetukseen osallistuminen on monelle jännittävää, ja kynnys kurssin aloittamiseen on joidenkin ihmisten kohdalla korkea. Tämän vuoksi kurssille osallistumisen on oltava erittäin vaivatonta.

Madaltaaksemme tuota kynnystä, Digitaitajaksi Oy:n kursseille osallistuakseen ei tarvitse ensin panostaa useita satoja euroja omaan digilaitteeseen. Tarjoamme jokaiselle kurssilaiselle tabletin tai älypuhelimen kurssin ajaksi.

Tämä auttaa myös opetusta kurssilla. Ryhmäopetus on sujuvampaa ja tehokkaampaa, kun kaikilla on identtinen laite käytössään. Aika ei kulu eri käyttöjärjestelmien ja niistä johtuvien erojen selvittämiseen, vaan se voidaan käyttää itse opiskeluun.

Kurssilainen voi opetuksen päätyttyä lunastaa tutuksi tulleen laitteen itselleen niin halutessaan.

Digitaitoja ei kukaan opi kerrassa tai kahdessa. Koska opittava asia on ennestään vierasta, ei opittavaa asiaa saa olla kerralla liikaa. Tämän vuoksi opetuskertojen pitää olla lyhyitä. Neljän tunnin tai jopa koko päivän kestävissä koulutuksissa oppimistulokset jäävät todella laihoiksi. Niissä myös opittujen asioiden kertauksen määrä vähenee, mikä osittain selittää heikompia tuloksia.